Theorie examen oefenen

De beste website waar het mogelijk is om theorie examens te oefenen.

Start GRATIS oefeningPremium CBR examen training

CBR uitslag

WDe uitslag van een examen is altijd spannend, zo ook het theorie-examen uitslag. Na je examen krijg je meteen het uitslag. Je hoeft niet lang zenuwachtig te wachten op het resultaat. Je ontvangt ook een bevestiging per mail als je deze had doorgegeven, dit gebeurt ongeveer na 15 minuten na je examen. Het uitslag medische keuring cbr is ook meteen te zien.

Gemaakte fouten

Wanneer je theorie-examen af is kun je het resultaat meteen krijgen. Je kunt de gemaakte fouten ook bekijken. Je krijgt een overzicht waarbij je op het vraagnummer moet tikken om direct naar die vraag te gaan. Maar je mag niet te lang op een fout beantwoorde vraag blijven hangen, het verdwijnt vanzelf na twee minuten. Je krijgt het per cbr uitslag theorie mail.

Twee soorten theorie-examen

Wanneer je het normale theorie-examen niet wilt maken heb je nog twee mogelijkheden. Je kunt een gewoon examen maken met extra tijd of een individueel begeleid examen.

Regulier examen met extra tijd

Het regulier examen met extra tijd is hetzelfde als de regulier, alleen betaal je wat meer voor extra tijd. Voor deze examen krijg je vijftien minuten de tijd. Je bent niet alleen, er zijn ook andere examenkandidaten, maar er mag helemaal niet gesproken worden.

Individueel begeleid examen

et individueel examen is een speciaal soort examen waar je alleen in een kamer zit om begeleid te worden. Tijdens zo een examen wordt het examen voorgelezen voor je. Je krijgt hiervoor vijftien minuten de tijd. Tijdens deze examen leest niemand voor. Je kunt de vragen op het computerscherm zien. Je gaat de vragen zelf moeten begrijpen en invullen, want je mag geen vragen stellen voor uitleg. Voor deze examen betaal je ook wat meer. Het uitslag theorie examen cbr krijg je meteen.

Reserveringsbevestiging

Voordat je een CBR-examen kunt maken heb je een reserveringsbevestiging nodig. Zonder dit kun je niet verder. Zowel voor het theorie als het praktijkexamen heb je een reserveringsbevestiging nodig. Zo een bevestiging wordt uitgeprint.

Om het reserveringsbevestiging uit te printen ga je naar mijncbr.nl. Je logt vervolgens in met je DigiD code. Daarna klik je op het theorie-examen reserveren of wijzigen. Je kiest voor het betreffende examen en klikt op print reservering. Zo het je het reserveringsbevestiging. Het cbr theorie uitslag mail krijg je na vijftien minuten.

Cursus annuleren of verplaatsen

Kun je vanwege bepaalde omstandigheden niet meer verder met het cursus? Wil je de geplande cursus verplaatsen? Het is mogelijk om dit te doen. In sommige gevallen kunnen er administratiekosten bijkomen.