Theorie examen oefenen

De beste website waar het mogelijk is om theorie examens te oefenen.

Start GRATIS oefeningPremium CBR examen training

Theorie examen cursus

Welkom op theorierijexamen.com. Hier bieden wij jou de mogelijkheid om je theorie examen te oefenen door middel van een theorie examen oefenmodule. Het slagingspercentage bij het CBR is ontzettend laag. Veel mensen zakken doordat ze niet goed genoeg voorbereid het examen in gaan. Het theorie examen is namelijk niet zo gemakkelijk en zeer zeker ook niet goedkoop. Zonde dus om niet in 1 keer te slagen! Met deze oefenmodule geven we je de kans om je optimaal voor te bereiden op jouw aankomende theorie examen en zo een positief resultaat te behalen. We hebben de prijzen per categorie (2024) even voor je op een rijtje gezet:

 • Motor (A Rijbewijs) | €37,00
 • Personenauto (B Rijbewijs) | € 37,00
 • Scooter/Brommobiel (AM Rijbewijs) | €37,00
 • Examen met tolk en individueel begeleid theorie-examen | €95,00
 • Toeslag avond/weekend tarief | €5,00
 • Toeslag theorie-examen extra tijd | € 12,00

Zoals je ziet zijn de examens niet goedkoop en zou het natuurlijk zonde zijn als je meerdere keren moet betalen om te kunnen slagen. Wij adviseren je daarom om zo optimaal mogelijk het theorie examen in te gaan om de kans op slagen aanzienlijk te verhogen

Theorierijexamen.com biedt jou cursussen aan in verschillende categorieën:

 • Personen auto (B Rijbewijs)
 • Motor (A Rijbewijs)
 • Bromfiets/Brommobiel ( AM Rijbewijs)
 • Boot (Vaarbewijs)
 • Met onze cursussen bereid je je optimaal voor op jouw examen!

  Hoe werkt onze CBR theorie examen cursus?

  De CBR theorie examen cursusmodules werken bij ons als volgt: Kies jouw cursus. Dit hangt af van de categorie waarin jij je examen wilt doen. Wij bieden de mogelijkheid voor het B Rijbewijs, het A Rijbewijs, het AM Rijbewijs en het Vaarbewijs. Vervolgens krijg je toegang tot de door jou gekozen oefenmodule. In onze modules leer je aan de hand van afbeeldingen en interactieve video’s de theorie van het door jouw gekozen theorie examen. Ons inziens is deze speelse interactieve manier van leren zeer effectief en zul je de stof beter kunnen onthouden. Bovendien maakt het het veel leuker om te studeren, dan urenlang boven een tekstboek te hangen.

  Modules up-to-date met CBR examens

  Onze leer- en oefenstof is altijd up-to-date met de meest recente examens bij het CBR. Bij veranderingen in het examen worden de door ons aangeboden oefen en leerstof uiteraard meteen hierop aangepast. Zo waarborgen wij dat we altijd de juiste stof aanbieden en jij het beste voorbereid wordt op jouw examen.

  Overzichtelijke foutenanalyse

  Van fouten maken leert men! Daarom is dit een belangrijk onderdeel van onze cursus. Wij maken gebruik van een uitgebreide en overzichtelijke foutenanalyse. Dit betekent dat als je een fout maakt tijdens het maken van het door jou gekozen oefenexamen, wij jou laten zien wat je precies fout deed. Dit maakt het makkelijk voor jou om te weten op welke onderdelen je wel al goed scoort en welke onderdelen nog wat meer aandacht van je vragen. Dit is een effectieve manier van leren en zorgt ervoor dat je geen tijd meer verspilt aan de stof die je al goed beheerst, maar je je juist meer kunt focussen op de stof die je minder goed beheerst.

  Theorie examen cursussen bij jouw rijschool of ander bedrijf

  Veel rijscholen en bedrijven bieden diverse theorie examen cursussen aan. Ook dit is een zeer effectieve manier om je slagingskans aanzienlijk te verhogen. Tijdens zo’n theoriecursus voorziet een docent of jouw rijinstructeur je in een relatief korte tijd van alle nodige informatie over het theorie examen. Dit gebeurt vaak op een schoolse en klassikale wijze en de meeste cursussen worden in 1 dag gegeven.

  Uiteraard weten de docenten en rijinstructeurs welke onderwerpen belangrijk zullen zijn voor het theorie examen en ze zullen je dan ook de beste tips meegeven die je direct in de praktijk toe zou kunnen passen. Een leuke en goede manier om praktijk en theorie te combineren en de stof voor het examen beter te onthouden.

  Ons advies is om eerst deelnemen aan een theorie examen cursus bij een rijschool. Om vervolgens al je verkregen kennis uit te testen in de door ons aangeboden CBR theorie examen cursussen. Zo weet je precies of je de verkregen informatie goed hebt onthouden en je klaar bent om deel te nemen aan het daadwerkelijke examen!

  WWij van theorierijexamen.com nodigen je van harte uit om een van onze online theorie examencursussen te volgen en zo optimaal voorbereid je examen in te gaan. Veel succes!