Theorie examen oefenen

De beste website waar het mogelijk is om theorie examens te oefenen.

Start GRATIS oefeningPremium CBR examen training

Auto theorie cursus Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je het theorie-examen gaan volgen? Het is ook mogelijk om het theorie-examen in Amsterdam te volgen. Het aanvragen bij het CBR is altijd mogelijk online. Maar er zijn ook rijscholen in cursus theorie examen auto amsterdam waar je persoonlijk naar toe kunt. Het maakt niet uit waar je de lessen volgt, belangrijk is dat je het theorie goed moet begrijpen. Er zijn bepaalde vragen die door vele verkeerd worden beantwoord. Er moet meer aandacht besteed worden aan deze vragen.

Eenrichtingsstraat

Het kan eens gebeuren dat je in een eenrichtingsstraat komt. Je hebt het verkeersbord niet gezien en bent erin gaan rijden. In dit geval is er niets meer aan te doen, je bent er al in. Je mag niet meer keren en moet verder tot het einde van de straat. Raak nooit paniekerig, er is altijd een weg aan het eind waar je verder kunt rijden om op je plaats van bestemming aan te komen. Tijdens het theorie examen amsterdam wordt het je geleerd.

Gele lijnen op de weg

Je zult op vele wegen een gele lijn zien, maar wat houdt het gele lijn in? De gele lijnen vind je op een weg waar je de snelheid moet beginnen te verlagen. Het kan zijn dat er bepaalde situaties plaatsvinden zoals naderen van een school of ziekenhuis.

Openbaar Ministerie en het CBR

Als je eenmaal je rijbewijs in handen hebt zul je altijd te maken hebben met het openbaar ministerie. Vooral wanneer het gaat om een onveilig rijgedrag. Als je een onveilig gedrag hebt vertoont in het verkeer gaat de politie dit bericht doorgeven aan het CBR. Ook vanwege bepaalde medische redenen gaat de agent dit doorgeven aan het CBR. Het CBR speelt het verder door aan het Openbaar Ministerie. Het auto theoriecursus amsterdam maakt het je ook duidelijk.

Als je geen gehoor hebt gegeven aan de verkeersregels krijg je een boete van het Openbaar Ministerie of rechter. Er is ook kans dat je voor een bepaalde tijd geen auto meer mag rijden. Dit kan een hele tijd duren. Als je weer mag rijden en dezelfde fouten maakt is er kans op het intrekken van je rijbewijs.

Beoordeling CBR

Het hoeft niet zo te zijn dat het CBR meteen goedkeurt wat de politie doorgeeft. Het CBR gaat na het bericht van de politie een mededelingsprocedure starten samen met het Openbaar Ministerie. Er wordt een cursus of onderzoek gedaan om het onveilig rijgedrag te voorkomen in de toekomst. De kosten zijn tussen de € 600 en € 1200 en deze ga je zelf moeten betalen. Je bent wel verplicht om mee te doen hieraan anders raak je je rijbewijs voor altijd kwijt en mag je niet meer rijden. Je mag ook niet opnieuw meedoen met het theorie examen cursus amsterdam.